Mieszkasz w Chinach? - chcesz otrzymac troche polskiego pieczywa?

Więcej
5 lata 3 tygodni temu #5176 przez bialychinczyk
Mam nadzieje ze Admin nie wytnie mnie, to nie jest spam.

Otoz otworzylismy polska piekarnie w Heshan-wsi, 80 km od Guangzhou - ale Chinczycy chleba nie jadaja, wiec chcemy sie oglaszac po calych Chinach.
Prosilbym wiec tych, ktory mieszkaja w duzych miastach aby przyslai mi lokalny darmowy magazyn po angielsku dla expats. W Guangzhou taki magazyn nazywa sie "that's PRD" (Pear River Delta - mam go juz), chcialbym sie  oglaszac i dostarczas pieczywo na wasze podworko takze. Za klopot i koszta pocztowe zrewanzuje sie wysylac probke co produkujemy.

Instnieja takze mozliwosci pracy jako lokalny rep.

Pisz na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., adres pocztowy jest na stronie www.sinobread.com

Dzieki

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
5 lata 3 tygodni temu #5177 przez Camillvs
A macie na zakwasie?

Możecie też piec ciasto, to może zjedzą?

人在江湖,身不由己!

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
5 lata 2 tygodni temu #5179 przez bialychinczyk
jak jestem w Chinach, to pieczemy na zakwasie, ale sami chinole nie potrafia, szybko sknoca

robimy tez na zurku, przywiozlem kilka wiader z Polski

robimy rozne ciasta,

na bliska odleglosc wysylamy swieze, na dalsza mrozne, bo szybko starzeje sie, nie uzywamy zadnych prochow czy polepszaczy

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
5 lata 2 tygodni temu #5185 przez Camillvs

jak jestem w Chinach, to pieczemy na zakwasie, ale sami chinole nie potrafia, szybko sknoca

robimy tez na zurku, przywiozlem kilka wiader z Polski

robimy rozne ciasta,

na bliska odleglosc wysylamy swieze, na dalsza mrozne, bo szybko starzeje sie, nie uzywamy zadnych prochow czy polepszaczy


Wypas! A tak ciezko nauczyc im sie na zakwasie robic?

人在江湖,身不由己!

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
4 lata 10 miesiąc temu #5373 przez mastersino
Polski chlebek, niam niam. Szkoda ze az tak daleko. Swieze to do Pekinu nie dojdzie :(
Jak mam ochote, na pieczywo ala Polska, to udaje sie do ruskich w Pekinie :P No, ale to nie jest w 100% to samo.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
1 rok 9 miesiąc temu #7313 przez fooky
hmmm... A gdyby tak skladniki w detalu sprzedawać? (dla 3 osób potrzebujących hurtem bym tego nie nazwał)
W Polsce żona sama chleb piekła... a tutaj nie bardzo jest z czego.

Da się coś wymyślić?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.177 s.
Zasilane przez Forum Kunena
FaLang translation system by Faboba