dobre, bo polskie?....

Więcej
5 lata 3 tygodni temu #5092 przez bialychinczyk
Witam

zrobilem w Chinach barszczyk czerwony, kupilem majeranek, jak polski - nie chcieli moi Chinczycy jesc.

Pieczemy polski chleb, nie chca, narzekaja ze nie slodki, bo wlasnie ma byc taki. Ale grahamki to jedza.
Kilka dni temu otwarto polska restauracje w Foshan, musze tam zajechac i zobzczyc jak dzialaja, bo jestem teraz daleko.

Jak chcesz zobaczyc nasze polskie pieczywo, zagladnij na http://www.sinobread.com . Polska restauracja, nazywa sie Sarmatia, chyba jeszce nie ma stronki.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
5 lata 3 tygodni temu #5122 przez Camillvs
Sarmatia? Epicko :D Kanton to w ogóle słodko je. A najlepszy jest przecież chleb na zakwasie!

人在江湖,身不由己!

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.167 s.
Zasilane przez Forum Kunena
FaLang translation system by Faboba